hu | en

Festés

A festés egyszerűbb, mint gondolnád! A művész ott él benned és mi segítünk felszínre hozni. Az élményfestés remek lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld magad festőként és a foglalkozás végén kedvenc képed saját kézzel készített egyedi másával térj haza. Irány festeni!
Festés
Az élményfestés nem igényel semmilyen művészi előképzettséget, így az sem tragédia, ha utoljára az általános iskolában fogtál ecsetet. Lehet, hogy elsőre ijesztőnek tűnik majd az üres, hófehér vászon, de szuper instuktorok segítenek abban, hogy elkészítsd életed első igazán művészi festményét.
Festés

A festés öröm

Az alkotás, a festés azért jó, mert már maga a folyamat is öröm és örök emlék marad. Ebben a pár órában érezni fogod, hogy milyen lehet művésznek lenni és milyen katartikus élmény, amikor szép lassan összeáll a kép - pont úgy, ahogy szeretnéd. Irány festeni!

Festményeid a tiéd

Nem csak az alkotás örömével, hanem egy saját készítésű festménnyel, egy igazi műalkotással térsz majd haza. A festményed ugyan egy híres mű adaptációja, de mivel te készítetted, minden színében, minden ecsetvonásában egyedi és utánozhatatlan. Irány festeni!
Festés
Festés