hu | en
Kedves Vendégeink! A festéseken való részvételhez oltási/védettségi igazolás nem szükséges!
Csapatépítő élményfestés, avagy miért érdemes közösen pemzlit ragadni
2021. 09. 23.

Egy csapatépítő program lehet eszelősen jó, és förtelmesen unalmas is. A csapatépítő élményfestés kétségkívül az első kategóriába tartozik, még akkor is, ha alapvetően a festés szó bukásillatúan ijesztőnek tűnik. Az Alkotásutcánál ugyanis az élményfestés valóban élményt jelent; és bár a kudarc évek óta próbál beszuszakolódni a stúdiónkba, valahogy sosem jár sikerrel. 

Lássuk, miért olyan jó dolog az élményfestés egy csapatépítésen?

Ismeretlen szerző: Balettáncos

Az élmény közös, de a flow egyéni!

A csapatépítő programok egyik hátránya lehet, hogy ott bizony végig együtt KELL lenni, ráadásul ehhez sok esetben kötelező jelleggel társul a csevegés is, ami például a visszahúzódóbb kollégáknak inkább büntetés, semmint örömteli élmény.

Az élményfestés viszont egy behatárolható időtartamú, 3 órás program, amely során együtt vagytok ugyan, de mégsem, hiszen festés közben mindenki elmerül a saját képében. A színek, a festétek, az ecsetek és a minták egy pillanat alatt berántanak különleges pigment-birodalmukba. Ebben a birodalomban pedig az a szabály, hogy csak a jelen pillanat létezik. Ha pedig minden idegszáladdal az aktuális feladatodra koncentrálsz, az az elméd számára valóságos spa élményt jelent. Nincs kattogás a napi teendőkön, a munkahelyi vagy az otthoni kihívásokon: csak az itt és most van, amelynek megtapasztalása az egyik legüdítőbb élmény!

 

Leonid Afremov: Szarvasok

 

A csapatépítő, amiről nem üres kézzel távozol!

Az élményfestésben az a jó, hogy több, mint egy sima program, hiszen nem csak élménnyel gazdagodsz, hanem egy saját készítésű képpel is, amit kitehetsz az otthonodban.

Tudjuk, tudjuk: ezen a ponton biztosan az jut eszedbe, hogy a te festményed aztán biztos nem lesz olyan jó, hogy méltó legyen a nappalid falára. Sokan így gondolják. De csak addig, amíg el nem jönnek hozzánk!

Az élményfestés során ugyanis egy előrajzolt képen dolgozhatsz, így nem fordulhat elő, hogy Monet Tavirózsái helyett formátlan kék-fehér pacák virítsanak a képen. Ha követed az instruktorunk iránymutatását, az eredetire mgdöbbentően hasonlító képpel távozhatsz. Márpedig egy Monet másolat mindenhol messzemenően méltóságteljesen mutat!

De hol van itt a csapatépítően közös élmény? 

Az élményfestés összekovácsoló ereje abban rejlik, hogy mindannyian többre vagytok képesek, mint gondoljátok. Festés közben megérthetitek, hogy mennyi minden lehetséges, ha egy picit máshonnan közelítitek meg a problémát. Példának okáért, Afremov okkersárgáját sokféleképpen ki lehet keverni, és mindegyik módszer jó lehet. Pont úgy, ahogy a munkahelyi kihívásoknak is sok megoldása lehet: a lényeg, hogy merjetek szabadabban, kreatívabban gondolkozni! 

Szóval gyertek hozzánk csapatépítős élményfestésre: egy szolid pohár bort akár pingálás közben is elkortyolhattok, ha pedig a festés után úgy érzitek, hogy egy kicsit adrenalindúsabb kihívás is jól esne, próbáljatok ki egy szabadulószobát!


 

Műkereskedők, akik megváltoztatták a műk...
Alkotás és legek: rekorder magyar festők...
Fesd meg saját remekműved
Elkészítem!
Hógömb
December
05
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Hógömb - Ismeretlen Ár: 11 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Papagájok
December
05
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Papagájok Ár: 11 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Elkészítem!
Vízililiomok
December
05
Vasárnap
10:00
1
Debrecen
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 990 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Elkészítem!
Vízikígyók - arany festés
December
05
Vasárnap
14:00
7
Budapest
Vízikígyók - arany festés - Gustav Klimt Ár: 11 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Elkészítem!
A Hullám
December
05
Vasárnap
14:00
9
Budapest
A Hullám - Kacusika Hokuszai Ár: 11 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megnézem az összeset!
Híres festmények, amelyek a télről és a karácsonyról mesélnek
Híres festmények, amelyek a télről és a karácsonyról mesélnek
Számottevő flow élményt ígér a számfestés
Számottevő flow élményt ígér a számfestés
Tippek az akril festék és az ecsetek tárolásához
Tippek az akril festék és az ecsetek tárolásához