hu | en
Kézművesen ajándékok anyák napjára
2024. 04. 25.

Az orgona nem tudja, hogy idén is május első hétvégéjén van anyák napja, mert sokkal hamarabb virágba borult…Sebaj! Mert bár a fehér és lila sziromcsodák az anyukák ünnepének egyik ikonikus ajándékai, számos más kreatív meglepetéssel is kedveskedhetsz anyukádnak. És a legjobb, hogy ezek egy részét te magad is elkészítheted: lássuk az anyák napi ajándék opciókat csipetnyi DIY – és Alkotásutca –  fűszerrel meghintve.

 

Könyvjelző extra mosollyal

Ha anyukád imád olvasni, de rendszerint egy darab papírzsepivel vagy épp árcédulával jelöli meg, melyik oldalnál tart, készíthetsz neki egy könyvjelzőt, amiről biztosan rögtön te jutsz eszébe. És hogy miből legyen a könyvjelző? Rád bízzuk: varrhatsz, készíthetsz patchworköt, de ha inkább az ollóval és a ragasztóval ápolsz “közelebbi” kapcsolatot, használj alapnak egy kartont, és ragassz rá olyan mintákat vagy épp fényképeket, amelyek passzolnak anyukád személyiségéhez. 

 

Számfestő készlet - kezdő szint

Anyukád az a típus, aki végtelen türelemmel bogozza ki a cipőfűzőn lévő csomót vagy éppen az ezredik palacsintát is békés arccal süti meg? És mindemellett alkotni is szeret? Akkor számára tökéletes – és sokáig tartó! – ajándék lehet az Alkotásutca valamelyik számfestő készlete. A webshopunkban több száz minta közül választhatod ki azt, amelyik a leginkább illik anyukádhoz, de ha inkább rábíznád a választást, ajándékutalvánnyal is meglepheted. 

 

Alkotásutca, Klimt festmény, számfestő szett

 

Számfestő készlet - haladó szint

Egy egyedi és utánozhatatlan 40x50 es festmény. Egy festmény, amelynek főszereplői a családod, egy utazás emléke vagy épp anyukád házikedvence. Vagy bármi más, amit megálmodsz neki. Egyszerűen csak küldd el nekünk a kiválasztott fényképet, mi pedig elkészítjük belőle az egyedi számfestőt. 

És egy kis időutazás a jövőbe: képzeld el, mennyire fog örülni anyukád egy olyan festménynek, ami a szívének kedves emléket ábrázol és amit ő maga festett!

 

Alkotásutca, egyedi számfestő szett

Egyedi vászonkép közös emléketekből

Webáruházunkban már egyedi vászonkép nyomtatására is van lehetőség. Mostantól saját fényképedet, kedvenc emlékedet egyedi műalkotássá varázsolhatod. Tölts fel egy magas felbontású képet, válassz egy méretet, és mi gondoskodunk a többiről! A telefonodban biztos akad egy jó közös fotó anyukáddal is, aminek biztos örülne, ha műalkotásként élne tovább.

Vászonkép nyomtatás

Csobbanásnyi chill házi fürdőbombával

Rengeteg helyen lehet fürdőbombát vásárolni. De mennyivel menőbb, ha te magad készíted el a kádban ázás egyik elengedhetetlen kiegészítőjét, méghozzá kifejezetten olyan illatokkal, amiket anyukád nagyon szeret. Az interneten több receptet is találsz, és előre megnyugtatunk: a fürdőbombát gyártani sokkal könnyebb, mint sütit sütni!

 

pihentető fürdő kellékei, forró ital, virág, könyv

 

Emlékek falitáblán

Vásárolj egy nagyobb parafa táblát vagy fémből készült, csipeszes táblát, és aggasd tele olyan képekkel, amelyek mosolyt csalnak anyukád arcára. Bónusz, hogy az ajándék elkészítését te is legalább annyira élvezni fogod, mint amekkora örömet szerzel majd vele, hiszen a nosztalgiázás során előtörő “jaj, tényleg, ilyen is volt!” típusú pillanatok csupa kellemes élménnyel ajándékoznak meg!

 

És ti jól festetek együtt?

Mármint Anyukád és Te. És nem egy fotón, hanem egy vászon előtt, ecsettel a kezetekben. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni Anyukád, menjetek el egy páros festésre, és éljétek át az alkotás örömét közösen! Páros festés lévén a végén egy képpel gazdagodtok majd, “ami” valószínűleg akkor lesz a legboldogabb, ha anyukád falára kerül. Imádni fogja, hogy mindig eszébe juttatja a közösen megélt pemzli-pillanatokat!


 

Egyedi vászonkép
Banksy-kiállítás Budapesten - festővászn...
Fesd meg saját remekműved
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Budapest
Július
23
Kedd
18:00
0
Budapest
Budapest - Ismeretlen Ár: 13 990 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Napraforgók
Július
24
Szerda
18:00
3
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Liliomfa
Július
24
Szerda
18:00
0
Budapest
Liliomfa Ár: 13 990 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Elkészítem!
Macskatánc - Világító festés
Július
26
Péntek
18:00
7
Budapest
Macskatánc - Világító festés Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Rózsaszín bicikli
Július
26
Péntek
18:00
8
Budapest
Rózsaszín bicikli - Ismeretlen Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megnézem az összeset!
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A Mona Lisa elrablása
A Mona Lisa elrablása
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás